Enguany, aquest any, el programa Parcs i Biblioteques, naturalment, el dediquem als ocells. Els ocells són uns éssers molt importants dintre de l’ecosistema, ja que són uns  excel·lents bioindicadors gràcies a la seva sensibilitat als canvis medioambientals al seu entorn com la contaminació atmosfèrica, etc.  En l’actualitat, coneixem més de 18.000 espècies diferents d’ocells.

Aquest dissabte, us proposem realitzar un taller de construcció de caixes niu. Aquests habitacles són molt importants perquè ajuden als ocells a poder nidificar  i també,  amb la seva construcció ajudem a espècies d’ocells que estan en perill d’extinció.

Cada família que participi en el taller, es podrà emportar la caixa niu que hagi confeccionat. També, ens construirem més i aquestes seran distribuïdes per diferents zones i indrets del poble per part del departament de Medi Ambient.

Us animem, doncs, a participar en aquest taller de construcció de caixes niu. Recordeu que cal fer inscripció prèvia per poder-hi participar. Us hi esperem!