Aquest mes de juliol us oferim una nova experiència, un laboratori de lectura, on podreu llegir. Però, també, serà un espai per a  jugar, pensar i reflexionar.  Aquest laboratori ens servirà per descobrir els àlbums il·lustrats com a elements de dinamització i descoberta de noves formes de lectura i escriptura. Un univers on l’art, la literatura i la filosofia es fusionen.

Aquesta vegada coneixerem l’àlbum il·lustrat L’enemic, de Davide Calí. En aquesta ocasió serà una lluita, la guerra, el que ens servirà de fil conductor. Pensarem sobre els conflictes bèlics, la foscor, el pas del temps, el dolor, els diferents bàndols, les trinxeres, la crueltat, les conspiracions, les estratègies…

L’activitat tindrà lloc el proper dilluns 11 de juliol a les 18 h.

Per a infants de 10 a 12 anys

Cal inscripció prèvia