Aquest cicle del club de lectura 2022-2023 el dedicarem a escriptors irlandesos i per començar, en Toni Sala ens proposa un dels grans escriptors nascuts en aquest país, i un dels autors de més prestigi de la literatura moderna: James Joyce.
Va néixer a finals del segle XIX a Irlanda i el seu país de naixement va influir notablement en molts dels seus escrits, encara que visqué bona part de la seva vida a llocs com Trieste, Zuric o París.

Si bé es va fer mundialment famós per Ulisses, la seva obra més coneguda, aquest recull de contes titulat Dublinesos també forma part de les seves obres principals. Publicat el 1914 ens parla de l’estancament de la societat dublinesa d’aquell moment.

Ens veiem divendres 28 d’octubre a les 19:00h, i us deixem aquesta guia de lectura per a més informació.