Ben aviat s’acosta en el calendari una de les dates més assenyalades, la tradicional castanyada i el popular Halloween. Des de la Biblioteca, ens sumem a les celebracions tradicionals i fusionem la festa de la castanyada i  el Halloween.

Aquesta idea de fusionar ambdues festes, sorgeix de la dicotomia entre celebrar la festa americana, cada cop més estesa arreu del món, o seguir el costum català. Una ocasió per vestir-se de manera diferent i, alhora, degustar els fruits del castanyer i els moniatos, que també és una bona oportunitat per descobrir la gastronomia i el comerç.

Així unint ambdós conceptes, us hem preparat un taller, on podreu elaborar un penja portes ben original, per posar a la porta de la vostra habitació o en qualsevol altra porta. Aquest penja portes el decorarem amb motius i elements propis d’ambdues festivitats: carbasses, castanyes, fantasmes, etc.

Per poder participar en aquest taller és necessari que realitzeu inscripció prèvia a la Biblioteca, de manera presencial, o bé trucant per telèfon al 93 465 77 41, o per correu electrònic b.tiana.cb@diba.cat, facilitant-nos el número de carnet de l’infant. Aquest taller està destinat a infants a partir de 6 anys.

Boops! Boops! No us he perdeu! Us esperem aquest dimecres a la Biblioteca!