Un mes més continua el cicle d’autors irlandesos del club de lectura.

Per iniciar el 2023 ens apropem a la figura d’Edna O’Brien i la seva novel·la Las chicas de campo.

Edna O’Brien és una autora amb una llarga trajectòria literària que ha cultivat diversos gèneres, encara que és coneguda per la seva vessant novel·lística, principalment per la seva trilogia de la Kate i la Baba, dues noies que viuen a la Irlanda rural i el seu viatge cap a l’adultesa. Aquesta trilogia la va fer coneguda arreu del món, encara que en el moment de la seva publicació ( 1960-1964) la va convertir en una escriptora controvertida i sovint censurada al seu propi país.

En aquesta ocasió llegim la primera novel·la de les tres, que explica el creixement personal d’aquestes noies des de la seva infància fins al final de l’adolescència.

Ens veiem divendres 27 de gener a les 19:00h, i us deixem aquesta guia de lectura per a més informació.