Sorpresa! A partir d’aquest mes, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, trobareu un nou armari amb guixetes a l’entrada de la biblioteca. A partir d’ara si voleu deixar les vostres coses als armariets ja ho podeu fer. I així tenim una entrada més lluminosa gràcies al color blanc del moble. Esperem que us agradi la nova entrada!

Taquilles i armari

Dins del marc d’aquest subvenció per a reformes i millores d’equipaments culturals locals atorgada per la Diputació de Barcelona, la biblioteca disposarà properament de servei d’auto-préstec.  Us mantindrem informats!

A més a més, en el marc de la subvenció per a reformes i millores de la Diputació de Barcelona, s’ha adquirit material mòbil de so i llums per a la sala polivalent d’exposicions així com material fix de llum i so per a la Sala Albéniz. Amb aquestes actuacions esperem poder oferir-vos uns espais millorats per a que gaudiu de la cultura a Tiana!