Un mes més continua el cicle d’autors irlandesos del club de lectura. Aquest mes d’abril llegim a Sally Rooney i la seva novel·la Gent normal.

Sally Rooney s’ha convertit en un nou talent literari en els últims temps. Amb només tres novel·les ha obtingut el reconeixement internacional i dues d’elles s’han portat a format televisiu. Ha sabut captar com pocs les preocupacions vitals de la generació d’aquest segle XXI i se l’ha comparat amb autores de la talla de Jane Austen.

Gent normal, la seva segona novel·la, tracta sobre la relació complicada, propera i creïble de dos joves irlandesos amb actituds i estatus socials molt diferents; una relació emmarcada en la situació complexa en la qual vivim com a societat avui dia.

Ens veiem aquest divendres 28 d’abril a les 19:00, i us deixem aquesta guia de lectura per a més informació.