pregunta a la biblioteca

Pregunta a la Biblioteca és el servei d’informació en línia de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Aquest servei és atès per bibliotecaris, que respondran les consultes en un termini de 72 hores (el temps de resposta es pot allargar en caps de setmana i festius).

Pots formular la teva pregunta en català, castellà o anglès.

Abans de preguntar, pots consultar la selecció de recursos d’informació en línia per si vols trobar la resposta tu mateix, mirar els consells pràctics i exemples de preguntes.

Utilitza aquests enllaços per altres qüestions relacionades amb: fer-se el carnet i altres tràmits en línia ; funcionament i millores del catàleg, o propostes de compra. I per a queixes i suggeriments contacteu amb les biblioteques o amb la Gerència de Serveis de Biblioteques.

Més informació:

Informació extreta de la Biblioteca Virtual