cftv16194

Avui hem comentat el llibre “Elvis Riboldi” de Bono Bidari.

El llibre ha sigut tot un èxit! Molts dels petits lectors li han posat una nota de 10 i no han parat de riure amb les aventures de l´Elvis.

Han agradat especialment les destrosses que el nen provoca: una casa, un pastís, els cotxes… i també la relació que estableix amb els diferents personatges. Ha causat especial impressió que el director de l´escola, el senyor Pinkerton, castigués a l´Elvis convertint-lo amb el seu criat… cap dels nostres amics s’imagina haver de fer de criat del director de la seva escola!

El membres de La Penya dels Llibres han confessat que ells, com l´Elvis, trenquen coses. Però no sempre, de vegades la culpa és dels germans petits, tot i que els pares sempre els acusen a ells perquè són els grans. Tenen clar que els nens són més moguts que els grans perquè els grans, diuen, ja són vells i estan sempre cansats. I és que els grans treballen molt, comenten.

Si algun dia haguessin de fugir de casa com l’Elvis, molts anirien a casa de la tieta o a casa d’un amic. Alguns, però, preferirien viure a Nova York que es veu que és més xulo que Tiana.

Aquestes festes llegirem “Les bruixes” de Roald Dahl. Animem a pares i mares a llegir algun capítol en veu alta al costat dels petits.

 

Ens veiem el proper 19 de Gener!