Al Book Club del mes de juny, el proper dimecres 14  a les 19:00h, comentarem Evil under the sun, de la reina del misteri Agatha Christie.

Es tracta d’una novel·la de la saga del famós detectiu belga Hèrcules Poirot, publicada el 1941, de regust clàssic i ambientada en un hotel d’una illa turística de la costa de Devon. Assassinats impossibles i glamur es donen la mà en una altra de les irresistibles investigacions del detectiu del bigoti impecable, que ens entretindrà mentre utilitza les seves cèl·lules grises per esbrinar qui hi ha al darrera del crim.

Aquesta novel·la va ser adaptada cinematogràficament en dues ocasions: al cine el 1982 amb Peter Ustinov com Poirot, i rodada a Mallorca; i també en un episodi de la sèrie per a TV Agatha Christie Poirot (temporada del 2001), aquest cop amb David Suchet interpretant al detectiu .