Com cada any, quan arriba l’estiu a la Biblioteca us proposem un nou repte de lectura. Enguany, aquest 2023 es celebren 550 anys del naixement de Copèrnic, un famòs astrònom. Per aquest motiu, hem ambientat la Biblioteca amb planetes, constel·lacions…

Si teniu entre 6 i 12 anys, us animem a participar en aquesta activitat de foment de la lectura. Per poder-hi participar, només us heu d’inscriure a la Biblioteca.

La dinàmica és molt senzilla. Trobareu preparades diverses caixes amb noms de planetes, constel·lacions, … Cadascuna d’elles conté una temàtica diferent. Us donarem un passaport de lectura que anireu omplint amb cada llibre que és llegiu de les diferents categories. Heu d’escollir un llibre per caixa o categoria.

Un cop omplert el passaport, obtindreu un premi! Us animeu a participar? Ja veieu que és molt senzill. Us atreviu amb el repte per a l’estiu? Us hi esperem!