L’hàbit de la lectura es va conreant de mica en mica, sense cap mena de pressa. Però, si que és veritat que és molt important conrear-lo. La lectura permet als infants adoptar comportaments i formes de resoldre situacions díficils gràcies als models que els personatges dels llibres els hi ofereixen quan superen situacions similars. Però, també el gust per la lectura aforeix l’aprenentatge escolar amb la millora de la comprensió lectora, la memòria i la concentració, així com també afavoreix el desenvolupament de la imaginació i el desenvolupament socioemocional, a més d’empatitzar més amb els altres.

Des de la Biblioteca us oferim la possiblitat de participar en dos clubs de lectura infantils per tal de fomentar aquest gust per la lectura i els llibres. Cada segon divendres de mes, es realitza la trobada del club de lectura, on es posa en comú el llibre que hem llegit i es realitza alguna activitat creativa al voltant del mateix.

Disposem d’aquests dos clubs:

  • El club del gomet vermell destinat a infants entre 7 i 9 anys. La trobada té lloc a les 17 h.
  • El club del gomet verd destinat a infants entre 10 i 12 anys. La trobada té lloc a les 18 h.

Els clubs de lectura tenen la durada del curs escolar. S’inicien el mes d’octubre i finalitzen el mes de juny. Si n’esteu interessats i hi voleu participar, cal que realitzeu la inscripció prèvia en aquest formulari