El proper dimecres 24 d’abril a les 19h arriba a la biblioteca de Can Baratau una nova sessió del club de lectura de teatre.

Es tracta de l’obra Els Criminals, de Ferdinand Bruckner, a càrrec de Pilar Aznar.

Sota el pseudònim de Ferdinand Bruckner, Theodor Tagger va ser un dramaturg i director de teatre austríac capdavanter de l’avantguardisme teatral a Àustria. Es va haver d’exiliar el 1933 i va viure a França i als EUA.

Es tracta d’una obra crítica i plena d’intriga que planteja temes com l’avortament, els delictes de llibertat sexual, la pena de mort o la corrupció i l’arbitrarietat de la justícia. També ens interpel·la sobre el grau de criminalitat que estem disposats a assumir i on són els límits del que és just i el què no.

En definitiva, ens trobem amb un reguitzell de personatges que comparteixen edifici que han comès un seguit de delictes que posaran al descobert els errors de la justícia i els límits de les administracions amb l’ús i abús del poder.

Així doncs, si us heu quedat amb ganes de més, la podreu trobar aviat i fins a finals de maig al TNC en una versió de Jordi Prat i Coll que, després d’Els Jocs Florals de Canprosa i de La Rambla de les floristes, promet tornar-nos a sorprendre.

Us esperem al club del teatre per comentar-ne l’obra, no hi falteu!