Dijous 9 de maig a les 19:00h, el Club du livre es reuneix per parlar de la novel·la Une Partie de badminton, d’Olivier Adam, a càrrec d’Enriqueta de la Fuente.

Olivier Adam és un escriptor francès nascut el 1974 a les afores de París. Va estudiar gestió cultural i s’ha dedicat a escriure i a editar literatura juvenil. L’any 2000 va publicar la seva primera novel·la, titulada Je vais bien, ne t’en fais pas. El 2004 va escriure el seu primer llibre de relats Pasar el invierno, traduït al castellà amb el qual va rebre el Premi Goncourt de Relats, tot i que també ha quedat finalista en aquest mateix premi en novel·la.

A més a més, també ha escrit el guió per una pel·lícula basada en la seva primera novel·la, la qual va rebre cinc nominacions als premis Cèsar de l’Acadèmia francesa.

Sinopsi:

“Després d’un parèntesi a París que no va complir les seves promeses, Paul Lerner, els últims llibres del qual s’han venut poc, torna lamentablement a Bretanya on accepta una feina de periodista per al setmanari local. Però no triguen gaire a trobar-se amb ell. Si bé aquesta costa que creia conèixer bé resulta ser menys pacífica del que sembla, Paul veu la seva vida matrimonial i familiar penjant d’un fil. No obstant això, se li va advertir: un dia o altre hem de negociar amb la llei de màxima molèstia. Només queda jugar el joc de la manera més elegant possible. Com a Falaises, Contrary Winds o Les Lisières, Olivier Adam convoca un dels seus doblers i difumina deliciosament les línies entre la ficció i la realitat en aquest gran llibre de vitalitat romàntica i autocrítica molt anglosaxó.”

Us esperem dijous, no hi falteu!