Aquest mes de maig, el club de lectura en llengua anglesa se celebrarà el pròxim dijous 23 de maig a les 19h, a càrrec de Laura Patricio. En aquesta ocasió, comentarem la lectura The joy luck club de l’Amy Tan.

Amy Tan és un escriptora nord-americana, d’origen xinès, autora de set novel·les, traduïdes a un total de 36 llengües, entre les quals destaquen Nada, Los cien sentidos secretos i La hija del curandero. A més a més d’escriptora, també va ser assessora de programes per nens amb diversitat funcional, periodista, editora i escriptora tècnica. La seva primera novel·la la va escriure el 1989, El club de la buena estrella, amb la qual se’n va fer també una versió en pel·lícula.

La novel·la d’aquest mes, The joy luck club, està basada en part de la biografia de l’autora, la qual, quan era ben jove, va marxar a Suïssa, on vivia el seu germà, a acabar la secundària. Aquest canvi va ser degut a que va conèixer que la seva mare havia estat casada, a la Xina, abans d’estar amb el seu pare, i que tenia quatre fills d’aquell matrimoni, tot i que els va haver de deixar a Shanghai. Tot i això, el 1987 l’Amy i la seva mare van viatjar a la Xina on va conèixer a tres de les seves germanes.

No t’ho perdis, t’esperem dijous 23 a les 19 h!