Dissabte 1 de juny a les 12h tenim la presentació del llibre “Per què els elefants no tenen càncer?” a càrrec de Neurones Fregides, amb la tianenca Agnès Pérez Millan. Un projecte de Tiana Llegim!

Aquest llibre està escrit per setze científics que ens expliquen el perque del que ens envolta d’una manera propera i amena. Tots ells membres de la plataforma Neurones Fregides, provenen de branques científiques diverses i demostren en aquestes pàgines com la ciencia està interconnectada, talment una xarxa neuronal. Amb un to divulgatiu i proper, responen preguntes que sempre ens hem fet sobre tot el que ens envolta i ens acosten la ciencia com mai ens l’han explicada.

Algunes de les preguntes que es plantegen són: Quin es l’origen de les especies? Com ens orientem a l’espai? Podríem nadar en una piscina de mel? Per que el càncer no afecta igual a totes les especies? El nostre entorn es ple de fenomens que amaguen grans incognites. La ciencia ens permet entendre el món on vivim i interpretar els canvis que vindran. Us animeu a disseccionar-la?

Us ho perdreu? Dissabte 1 de juny a les 12h, a Can Baratau!