Dijous 10 d’octubre a les 19 h. Aquest dijous iniciem el club de lectura en llengua francesa, és a dir, el Club du livre. En aquesta sessió comentarem el llibre: Chanson douce, de Leila Slimani. Com sempre, coordina el club: Enriqueta de la Fuente.

L’autora, Leila Slimani és una escriptora nascuda al Marroc, provinent d’una família burgesa multicultural. Des dels disset anys viu a França, on va anar a estudiar ciències polítiques i més tard, periodisme. Ha treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació. En l’actualitat, es dedica a escriure i és la representant francesa a l’Organització Internacional de la Francofonia. Ha publicat diversos llibres: Le diable est dans les détails, Dans le jardin de l’ogre, Paroles d’honneur, entre d’altres. Va guanyar el prestigiós Premi Goncourt l’any 2016 per Chanson douce. Avui en dia, és una de les autores més conegudes a França.

La novel·la Chanson douce, és un thriller inquietant sobre una família que contracta una mainadera per cuidar els seus fills mentre els pares treballen. En principi, la Louise, la nova mainadera, és una gran ajuda amb els nens, la Mila i l’Adam, que accepten la seva cuidadora immediatament i es converteix en una peça clau del dia a dia de la família. Lentament, però, aquesta situació idílica deriva en un horror de terribles conseqüències.