Avui, com cada dimecres, toca fer una recomanació i hem escollit un DVD que ha arribat fa molt poc a la biblioteca: La Extraña vida de Timothy Green dirigida per Peter Hedges, director de pel·lícules com “¿A quien ama Gilbert Grape?“.
La pel·lícula té una trama romàntica, amb un toc de drama i un final feliç. Però  el què és destacable de la pel·lícula és els temes que es tracten “en paral·lel”.
La Cindy i en Jim són un matrimoni feliç i enamorat a qui només els falta tenir un fill. Però no poden fer-ho de forma biològica, i quan decideixen enterrar (literalment) el somni de tenir un fill passa el fet més fantàstic de la pel·lícula: els apareix un nen nascut de la terra. És el fill que sempre han desitjat. Però és un fill especial, diferent
Com a pares novells el voldran protegir dels comentaris de la gent del poble, i per fer-ho cometran errors (i algun encert). 
Aquesta nova experiència (la de ser pares) els obligarà a enfrontar-se a les seves pròpies pors i treure el millor de si mateixos. 
La pel·lícula, tot i el toc fantàstic que té, ens parla de la diferència entre les persones, parla de pors personals i conflictes generacionals. 
Una pel·lícula per veure un diumenge a l’hora de la sobretaula.
Peter Hedges La extraña vida de Timothy Green. [s.l.]: Disney, 2013.
Recomanació feta per Marta Quer