Durant tota aquesta setmana Tiana celebrarà la Setmana de l’Energia amb una sèrie d’activitats per a tots els públics i gustos.

Medi Ambient de Tiana vol arribar al màxim de persones per conscienciar de la importància de l’estalvi energètic i de l’ús raonable de l’energia que creem.
A través de les xarxes socials, s’aniran publicant uns consells d’estalvi energètic que inevitablement ens repercutirà en un estalvi econòmic.
Aquest dijous i aquest dissabte us oferim jocs i tallers a la Biblioteca i a més a més podeu demanar una auditoria energètica per veure per on podeu reduir el consum a la vostra llar.
I com que som una biblioteca, ens agrada optimitzar energia i aprofitar esdeveniments com aquest per recomanar-vos lectures, aquest cop lligades al medi ambient. Per si no n’hi hagués poc, aquest any ha estat declarat l’any internacional de la Llum i les tecnologies basades en la Llum i per això la biblioteca Mestre Martí Tauler ha buscar els millors llibres sobre l’energia solar (per infants i per adults).
I pels Instagramers, us oferim la oportunitat de participar al concurs “Comparteix la setmana de l’Energia” i podreu guanyar una estada de dos dies a l’Hostal Ampúries de l’Escala (bases del concurs).



Més info