Aquest mes de juny la biblioteca celebrarà el seu 15è aniversari. 15 anys dónen per molt: anècdotes, records, lectures, exàmens, trobades… Tot això forma part de la nostra història i… de la vostra!
Us proposem que us convertiu en la veu de la biblioteca. Per fer-ho us animem a gravar els vostres propis vídeos explicant alguna la relació que teniu vosaltres amb Can Baratau.
Els vídeos els recollirem i en farem un vídeo commemoratiu dels 15 anys. A més, entre tots els vídeos farem un sorteig d’un fantàstic lot de llibres!
Ja tenim algun usuari que ens ha fet arribar el seu vídeo: l’Antoni Llaudet, en Francisco Navarro, la Mercè Millàn, en Ferran Pascual, la Montse Oller…
Si voleu participar-hi, només cal que ens feu arribar els vostres vídeos a través del correu electrònic (b.tiana.cb@diba.cat), o si pesa més de 2MB ens el pots fer arribar en persona (amb un pen, per exemple).
Teniu fins el dia 1 de juny per fer-nos arribar les vostres creacions! nosaltres, les anirem penjant al Youtube i finalment editarem el vídeo.
Moltes gràcies per endavant!