Aquest mes de febrer estrenem una nova activitat mensual a la biblioteca: el Club du livre.

Ens agrada llegir, ens agrada que llegiu i ens agrada aprendre. I com que tot això ens agrada fer-ho, volem iniciar una nova activitat que permeti fer tot això i a més a més ens permeti aprendre idiomes.

El Club du livre és un club autogestionat, és a dir que no tindrà moderador, sinó que els assistents seran els encarregats de marcar el ritme de les sessions i el nivell. Com que som conscients que hi haurà gent que tindrà més fluïdesa que d’altres, creiem que aquest sistema autogestionat donarà una bona opció per arribar a tots els públics i permetre que tothom participi lliurement sense por de no saber-ne prou. Tenim participants inscrits que tenen un alt nivell de francès i que podran ajudar als qui volen millorar-lo.

I tot això, es farà amb l’excusa de parlar d’un llibre: Stupeur et tremblements. Ens trobarem un cop al mes, l’últim dijous de mes a partir de les 19h. Evidentment, aquest club és gratuït i obert a tothom.

A la web de la biblioteca podreu trobar tota la informació que anem generant sobre aquest tema i així estareu al dia de les novetats que vagin passant.

Us animeu a participar-hi? Doncs envieu-nos un mail!