Aquest cap de setmana s’han celebrat els 20 anys d’aquesta emissora municipal en un homenatge ple d’històries, batalletes, records, música… des de la biblioteca de Tiana ens volem sumar a aquesta celebració: moltes felicitats!

I com que qualsevol oportunitat és bona per explicar-vos què podeu trobar a la biblioteca, avui aprofitem per mostrar-vos aquestes petites joies que guardem a Can Baratau.

A Can Baratau, ens agrada guardar la història del nostre municipi i ho fem a la zona que nosaltres anomenem col·lecció local. Aquí hi ha tots els temes relacionats amb Tiana. Entre d’altres coses, aquí hi podem trobar un recull de premsa de les notícies relacionades amb la Ràdio de Tiana o els resums anuals que es van fer durant el 1998 i 1999.

Sabíeu que la Generalitat va exigir que la programació de la ràdio fos de producció pròpia? Si no es feia, no es donaria la freqüència per emetre. O que El Punt va publicar diversos articles explicant la iniciativa d’uns joves de Tiana que volien engegar una ràdio local?

També podeu consultar la programació proposada per l’any 1997 i que es va publicar en un fullet (que nosaltres guardem perquè el pogueu consultar).

Però si realment voleu fer un cop d’ull a tot el material que tenim sobre la Ràdio, el millor és que vingueu a la biblioteca i us ho ensenyem!