Aquest trimestre hem realitzat noves activitats dins del Programa “Parcs i biblioteques, naturalment!”, un projecte que pretén animar-vos a conèixer el territori i el patrimoni natural i cultural de l’entorn, lligant lectura i natura.

Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona que es desplega a les biblioteques següents:

Hem escoltat narracions de Contes que ens parlen de tritons i de libèl·lules, amb la Marta Catalan i ens hem endinsat en els boscos de la literatura amb Els sons robats, de la mà de l’Eva González.

Aquest dissabte 17 de març us convidem a un Taller d’herbes remeieres, a càrrec de la Sílvia Sancho. Aprendrem usos de les plantes remeieres que tenim en el nostre entorn més proper i aprendrem a fer un xarop, una tintura i un ungüent. Us hi esperem, d’11 a 14 h.