Aquest mes hem llegit el llibre “El món genial de Tom Gates” de Liz Pichon i podem dir una cosa que poques vegades podem dir… els nens han flipat amb el llibre!

Pares i mares, ja ho sabeu, aneu a buscar més llibres de la col·lecció Tom Gates.

Allò que agrada més als nostres petits lectors és la imaginació d’en Tom i totes les coses que li passen, algunes semblants a la vida real dels membres del club: l’exigència dels professors, les batalletes quotidianes amb pares i mares, l’amor, els amics…

Els membres del club ens han parlat també de les seves famílies i les coses que els fan avergonyir. Es veu que hi ha un pare que canta fatal i no calla mai (no direm noms, tranquils); una mare que porta unes sabates de “pobre” i la pobre nena sempre passa vergonya, i fins i tot, i això és més habitual, un nen que no aguanta que la seva mare ensenyi les fotos a les amigues de quan ell era petit!

El proper dia esperem repetir l’èxit de Tom Gates amb el llibre “Com escriure realment malament” d’Anne Fine.

Això serà el dia 13 d’abril.