Ja tenim aquí els resultats de l’enquesta de satisfacció dels usuaris de la biblioteca de Tiana del 2014. 

Durant el mes de desembre us vam estar preguntant la vostra opinió sobre la biblioteca. El resultat és que els usuaris puntueu amb un 3,97 (sobre 5) el servei prestat per la biblioteca (el 2013, la valoració era de 3,89).
Analitzant les respostes, hem arribat a algunes conclusions com ara:
  • La fidelització dels usuaris de la biblioteca continua sent alta. El 60% dels nostres usuaris no van a altres biblioteques i el 75% han vingut més d’un cop a can Baratau. 
  • Els usos de la biblioteca, continuen en la línia dels darrers anys: El 49% dels usuaris han fet ús del servei de préstec, mentre que el 15% ha vingut a llegir o estudiar. L’ús de la col·lecció local ha disminuït fins a l’1%.
  • El nombre d’usuaris que coneixen la Biblioteca Virtual ha augmentat fins al 67%. Ha augmentat significativament l’ús que es fa dels Prestatges virtuals, i de “El meu espai”.
  • El 53% d’usuaris decideix no participar de les activitats programades (un 5% inferior a l’any 2013). En preguntar pels temes d’interès, ha quedat clar que el 47% dels usuaris volen temes relacionats amb la literatura. 
  • Continua la tendència d’informar-se de les activitats a través de les tecnologies (62% dels usuaris reben l’agenda per e-mail o per la web 2.0). Els cartells enganxats al carrer i els fulletons en paper encara arriben, però, a un 30% de la població.  
  • Ha augmentat el número d’usuaris que ens segueixen a les xarxes socials, hem passat d’un 18% a un 26% actual..A més a més, un 17% ja coneix la nova App de les Biblioteques per a mòbils.

A més, vam recollir diferents crítiques i oportunitats de millora que tindrem en compte a l’hora de fer millor la vostra biblioteca.
Gràcies per participar-hi!