Aquest any 2020 la cursa ciclista més coneguda del món, el Tour de França, ha hagut de canviar les seves dates, i no la veurem en les tòrrides tardes del mes de juliol, si no a  la fresca de la tardor.

En el llibre que us recomanem, Uderzo i Goscinny ens ensenyen que el Tour, la Volta a França, ja la van fer molts anys enrere l’Astèrix i l’Obèlix, tot i que, com que no s’havia inventat encara la bicicleta, ho van fer amb un altre vehicle. I a les dificultats d’una tan llarga “passejada”, s’hi afegien els obstacles que hi provaven de posar els soldats del Cèsar.  Creieu que els herois gals s’en van sortir?

Aneu a https://catalunya.ebiblio.es/opac/?locale=ca#index , accediu al llibre i ho podreu saber, acompanyats per les riallles que provoquen sempre les aventures de l’invencible Astèrix i del seu amic, també invencible, Obèlix.

De ben segur que el llegireu de dalt a baix sense parar.