La Biblioteca Can Baratau se suma un any més al Festival de Novel·la Negra catalana de Tiana organitzant una sessió de club de lectura.

Aprofitant que el 2021 vam celebrar el centenari del naixement de Patricia Highsmith, una de les grans autores de gènere negra, la lectura escollida per aquest sessió especial de club de lectura és “La Cervesa de la Highsmith”. Publicat per Pagès editors, Sebastià Bennasar va preparar aquesta antologia per retre homenatge a l’autora i per a la col·lecció Lo Marraco Negre. El perquè del títol es remunta a una visita de l’autora a Lleida, on va quedar enamorada de la cervesa. Format per un recull de relats breus de vuit autores de novel·la negra catalana, el volum atrapa al lector des de l’inici fins al final, de la mateixa manera que ho fa Highsmith en cada una de les seves obres.

Aquesta trobada literària serà el proper dimecres 12 de gener a les 19:00h a la Sala d’exposicions del Casal. Aquí us deixem aquesta guia de lectura que hem elaborat per l’ocasió.