Comencem aquest nou any d’enhorabona i celebració, i és que aquest gener de 2022 celebrem deu anys de la primera edició del festival Tiana Negra. El Tiana Negra, un festival que va tenir el seu origen en l’esperit i vocació de crear un espai propi per la literatura negra en llengua catalana. Un origen i un esperit que s’ha anat consolidant amb el pas del temps i arriba ja al seu desè aniversari. Els dies 21 i 22 de gener tindrà lloc el festival Tiana Negra al lloc de sempre,  a la Sala Albéniz del Casal de Tiana; serà una ocasió especial i única, on hi trobareu un munt de sorpreses.

Des de la Biblioteca, ens hem volgut sumar a aquesta gran celebració i aniversari, i us hem preparat tot un seguit d’activitats per anar fent boca mentre el festival no comença.

Primerament, iniciarem el dimecres 12 de gener, a la sala d’exposicions del Casal, amb el Club de lectura, on comentarem i parlarem del llibre La cervesa de la Higsmithun llibre de relats de vuit escriptores que reten homenatge a la cèlebre escriptora de suspens Patricia Higsmith.

Seguidament, els dies 18 i 19 de gener, us convidem a participar a un taller de relats curts a càrrec de l’escriptora Susanna Hernàndez, qui ha estat guanyadora de diversos premis de relats, novel·la i poesia, i qui imparteix tallers d’escriptura des de l’any 2011. A més, pels participants més atrevits podran llegir les seves creacions dins del mateix festival.

I finalment, la setmana del 17 al 21 de gener tindrà lloc el tradicional Joc de pistes i enigmes sobre novel·la negra, el qual podreu seguir si esteu ben atents a les xarxes socials i al web de la Biblioteca. Animeu-vos a participar, podeu guanyar un lot de llibres!

Esperem que us interessin totes aquestes propostes i que us animeu a participar en aquestes activitats i també, com no pot ser d’altra manera, en la desena edició del festival Tiana Negra, que de ben segur serà única i especial.