Avui dia estem vivint moments veritablement difícils, d’aquells que no ens ho hauríem imaginat mai: la crisi sanitària al voltant de la pandèmia, la guerra, l’emergència climàtica  i tot el que comporta. Malauradament, també, cada dia veiem com s’enfilen els preus de l’energia. Cada cop costa més pagar la factura de la llum o omplir el dipòsit de benzina de l’automòbil. Però, són realment la guerra o la pandèmia els desencadenants? Des de la Biblioteca, us hem preparat una guia de lectura on trobareu una selecció de llibres que ens parlen de l’energia, del seu consum i distribució, així com quines alternatives sostenibles o renovables podem trobar. Hem de ser conscients que els nostres petits gestos quotidians poden millorar el nostre futur i la petjada climàtica. Que tingueu bona lectura!

L’energia…