Parlarem de Michel Tournier, escriptor francès que va morir el 2016. Va rebre diversos premis durant la seva carrera literària. Amb la primera novel·la, Divendres o Els llimbs del Pacífic, ja va guanyar el Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa. També va rebre el Premi Goncourt amb El Rei dels verns, la seva segona novel·la.

A La gota d’or, Idriss, el protagonista és un jove berber, un dia una estrangera li fa una fotografia que promet enviar-li des de París. Però no la rep. Ell pertany a una cultura que sent temor cap a la imatge perquè pensen que els hi prenen una part d’ells mateixos, així que, decideix sortir a buscar la fotografia. Viurà tot un seguit d’aventures i dificultats, enfrontant-se a tots els temors que li provoquen la seva imatge perduda.

Recordeu, dijous 7 d’abril a les 19:00h!