Al Book Club del mes de febrer, el proper dimecres 8  a les 19:00h, comentarem The Sun Is Also a Star, de Nicola Yoon.

Es tracta d’una original història d’amor adolescent on es juga amb elements com la contraposició entre els sentiments i la lògica, i on els estereotips d’aquest tipus de narracions ho són menys.

La Natasha, una noia d’Estats Units d’origen jamaicà està a punt de ser deportada amb la seva família cap al seu país, però coneix en Daniel, un noi d’origen coreà que està a punt d’intentar entrar (per obligació) en una Universitat a la qual no vol anar. Ella és pràctica i molt interessada en la ciència. Ell estudiant aplicat però amb anhels somniadors.

Nicola Yoon és una escriptora de novel·la juvenil americana, autora també d’ Everything, Everything (2015), de la novel·la d’avui, editada el 2016 i portada al cinema el 2019, i també és coautora d’Apagón (2021).