El 22 de desembre de 2015, l’Assemblea General de Nacions Unides va decidir designar l’11 de febrer com el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència per commemorar i reconèixer la trajectòria de totes aquelles dones que han contribuït a l’avenç de la ciència i la tecnologia i la història de les quals moltes vegades ha quedat en l’oblit.

Celebrant aquesta efemèride es pretén promoure l’accés equitatiu i ple de dones i nenes a l’educació en els àmbits de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (educació STEM).

Per aquest motiu, hem preparat aquesta guia de lectura per tal de donar una major visibilitat al paper de les dones en la ciència. Esperem posar el nostre granet de sorra perquè apareguin més vocacions científiques entre les noies.

Dones i Nenes en la Ciència