El proper dijous 9 de març, a les 19:00h, tenim una altra cita del Club du livre, aquest cop per comentar Entre les murs, de François Bégaudeau. 

L’autor és un professor d’institut francès que amb aquest llibre vol oferir una panoràmica realista de  l’adolescència parisenca, la seva diversitat ètnica i sòcio-econòmica, els seus conflictes i les seves possibilitats i esperances. Ho fa a partir d’una narració quasi autobiogràfica de les seves classes en un institut de secundària del centre de la capital francesa, aconseguint un relat quasi documental, senzill, proper i sense artificis, que permet la reflexió. 

Entre les murs es va adaptar al cine l’any 2008 amb el mateix Françoise Bégaudeau interpretant el seu alter ego Françoise Marin. La pel·lícula va guanyar la Palma d’Or de Cannes d’aquell any.

Us esperem!