El proper dijous 11 de maig, a les 19:00h, tenim una altra cita del Club du livre, aquest cop per comentar Assez parlé d’amour, de Hervé Le Tellier. 

L’autor és polifacètic: matemàtic, periodista, editor i escriptor. L’any 2020 va guanyar el prestigiós Premi Goncourt per la seva novel·la L’anomalie.

En la novel·la que ens ocupa, Assez parlé d’amour, Le Tellier explora el desig i l’amor romàntic a la mitjana edat en una ciutat tan emblemàtica com és París, però a partir de les situacions que viuran dues dones casades, ambdues mares i ambdues relativament felices en la seva vida matrimonial, que de cop i volta redescobreixen l’embat de l’amor al coincidir casualment amb dos homes pels quals se sentiran atretes. Així descobriran que la vida pot tenir molts camins inesperats, i també el preu que hauran de pagar si els volen recórrer.

Le Tellier ofereix així un llibre provocador, sofisticat i divertit que els nostres lectors comentaran a la sessió del proper divendres.

Us esperem!