El proper dilluns 15 de maig, com cada mes, arriba  a la biblioteca Can Baratau una nova sessió del club de lectura de teatre.

Aquest cop l’obra és Mal de coraçon, de Victòria Szpunberg, portada a l’escenari del TNC per la Companyia Solitària.

El títol de l’obra fa referència a la malaltia que va patir Santa Teresa de Jesús i a com ella l’anomenava. No està clar quina era realment però la seva relació amb el dolor és la inspiració d’aquesta peça, que ens proposa l’encontre casual de tres personatges mig alocholitzats en un bar.

Són una cambrera, que en realitat és actriu, i que prepara un càsting per a un musical sobre Santa Teresa; un enamorat ressentit i mig paranoic que creu que la seva parella l’ha deixat per Déu, i un professor de filosofia moribund i fracassat que desitja ser redimit. Antiherois sense rumb que no troben el seu lloc al món. Fora, un diluvi ha aturat la ciutat.