Al Book Club del mes de maig, el proper dimecres 17  a les 19:00h, comentarem The God of Small Things, de l’escriptora índia Arundhati Roy.

Es tracta de la història d’una família durant tres generacions, de les seves alegries i penes, esperances i frustracions. El fil conductor comunica la infantesa de dos bessons, els fets que van portar a la seva separació i el seu retrobament molts anys després. Tot es mou al voltant de la idea segons la qual els petits detalls de la vida poden propiciar grans canvis de manera sobtada.

La novel·la, ambientada a l’estat Kerala de la Índia en dos marcs temporals (1969 i 1993) tracta múltiples temes, com el sistema de castes hindú, el comunisme i el cristianisme sirià-ortodox; i l’estil que li ha donat la seva autora l’ha portat a ser comparada amb Gabriel García Márquez.

Amb aquesta novel·la Arundhati Roy va guanyar el prestigiós premi Booker l’any 1997.