Dijous 11 d’abril a les 19:00h, el Club du livre es torna a reunir, aquest cop per comentar la novel·la Un amour impossible, de Christine Angot.

Christine Angot és autora de nombroses novel·les i obres de teatre, les quals l’han convertit en una escriptora amb molt d’èxit. Ha obtingut diversos premis com el France Culture o el Flore. Un amour impossible és una novel·la autobiogràfica de la vida de l’autora i de dues persones més com a principals protagonistes moguts per les passions.

“En Pierre i la Rachel tenen una breu però intensa aventura a Châteauroux a finals dels anys 50. En Pierre, un estudiós d’una família burgesa, fascina a la Rachel, una empleada de la Seguretat Social. Negant-se a casar-se amb ella, decideix tanmateix donar-li un fill, Christine, a qui només veurà de tant en tant. La Rachel només s’assabenta més tard que fa anys que la viola. El xoc és immens. Un sentiment latent de culpa s’enfila gradualment entre mare i filla. Christine Angot es compromet aquí a posar al descobert una relació d’allò més complexa, entre l’amor incondicional a la mare i el ressentiment, representant sense concessió una guerra social d’amor i el viatge d’aquesta dona, destruïda per aquest pecat original: la passió dedicada a l’home que finalment tindrà va destruir tots els punts de referència que s’havia construït per ella mateixa”. (Text de la contraportada de traduït de l’edició en francès)

Us esperem dijous vinent!