Un estiu més, exceptuant l’any passat, la biblioteca pot mantenir  la porta oberta tot l’estiu. Així, una mica contra corrent de força llocs, l’usuari de Can Baratau té disponibles els serveis de la seva biblioteca en un període de l’any que, generalment, ens ofereix més temps lliure.
      Hi ha qui afirma: “A l’estiu no ve ningú a la biblioteca”. D’altres tenen dubtes: “No deu venir gairebé ningú aquests dies, oi ?”.
    Però la realitat els fa quedar malament quan es comprova que sí que ve la gent, que si hi ha oferta (biblioteca oberta) es genera demanda (usuaris que en fan ús). I no entrarem a extrapolar aquesta frase a d’altres camps dels serveis públics.

    Si de debò hom creu en la importància de les biblioteques, i s’està convençut de que son un servei essencial, no deixa de ser contradictori que en tanquin les portes uns dies o unes setmanes.
    Sense ganes de polemitzar, notifiquem a tothom que cregui que Can Baratau tanca per vacances,  que no, al contrari, que tenim Obert per Vacances per a tot el que us calgui i que ens sigui possible de facilitar-vos (que no és poca cosa).