Per als qui els agrada escriure, aquesta és una bona opció de posar a prova el vostre art. La Mostra Literària del Maresme és un concurs que fa més de tres dècades que se celebra. Des del Consell Comarcal del Maresme, es convida als Ajuntaments a participar en aquest concurs. De cada municipi que hi participa en surten els millors escriptors, i aquests es presenten a la Mostra Literària de la comarca.

És a dir, de Tiana al Maresme i del Maresme… al món!
Com en les edicions anteriors, la Mostra Literària es divideix en 5 categories, segons l’edat dels participants. Hi poden participar des dels més grans fins als més petits. 
Les obres es dividiran en prosa i poesia, l’únic requisit per presentar-se a Tiana és que els participants han de ser residents a Tiana o estar-hi vinculats per estudis. 
Hi haurà un únic premi per grup i per especialitat. 
  •  Pels grups de fins a 14 anys, es premiaran amb lots de llibres. 
  • Els grups D i E, rebran un premi en metàl·lic, de 100 i 200 euros respectivament. 
El termini per a presentar els treballs serà el divendres 27 de març de 2015. Els treballs s’hauran de presentar a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic. 
 
Podeu trobar tota la informació i les bases del concurs, a la web de l’Ajuntament de Tiana. I a la biblioteca us deixarem els reculls dels anys anteriors.